Lartësoni visionin për sigurinë dhe rritjen e kompanisë tuaj

Ne ofrojmë risi të teknologjisë së lartë institucioneve qeveritare, ndërmarrjeve të mëdha dhe sfiduesve të teknologjisë, duke përmirësuar mënyrat se si ata punojnë dhe duke rritur vlerën që ato krijojnë për botën moderne.

Ditmar Zhegu Administrator

Lidhuni me ne

Shërbimet tona

Shërbime GPS

Responsive image

Kontrolloni një ose të gjitha automjetet tuaja në platformen tonë. Ju do të keni akses 24/7 për të marrë vendndodhjen e saktë të automjeteve tuaja. Ju mund të shihni gjithë flotën tuaj, ose zgjidhni të cilat automjete të shikoni. Një ndër komponentët kryesorë që bën të mundur ofrimin e shërbimit tracking  është dhe përdorimi i pajisjeve GPS të standartit optimal, për këtë arsye Veriflot  SH.P.K  përdor produktet e kompanisë Teltonika në mënyrë që niveli dhe standarti i shërbimit të  jetë i garantuar. Teltonika ështe lideri Europian i prodhimit të pajisjeve GPS  dhe ofron një gamë të gjerë për pajisje tracking të dedikuara për përdorim  profesional .

Sisteme sigurie

Responsive image

Veriflot Sh.p.k ofron sisteme ALARMI (sigurie) të kompanisë Italiane AMC. AMC është një kompani plotësisht Italiane e cila është e konsoliduar në tregun global në ofrimin e sistemeve të sigurisë, aktiviteti i tyre kryesor ështe prodhimi i komponentëve për sistemet e alarmeve dhe kjo gjë vertetohet  nga çmimet e mara mbi standartin e produkteve dhe review-t e klientevë. Stafi i Veriflot Sh.p.k. është i kualifikuar në montimin e produkteve "AMC " dhe garanton standartin e lartë të këtij produkti.

Sisteme Kamerash

Responsive image

Veriflot Sh.p.k ofron sisteme surveimi kamerash të liderit global "HIKVISION". Këto produkte kane gjetur shtrirje në mbi 150 tregje botërore duke përmendur përdorimin e produkteve në objekte dhe institucione të rëndësisë së lartë si psh, Philadelphia Recreation center në SH.B.A, Aeroportin e Malpensës në Itali, "The safe city project" në Seoul, South Korea, Bank of India etj. Gjithashtu dhe në teritorin e Republikës së Shqipërisë pothuajse çdo objekt i rëndësisë së lartë survejohet nga produktet e "HIKVISION".

Marketing online

Responsive image

Doni të krijoni imazhin mbi brand-in ose produktin tuaj? Veriflot ofron konsulencë dhe ndërtim imazhi on-line i cili konsiston në zhvillimin e klipeve promocionale, seteve fotografike dhe ndërtimin e faqeve web. Prezenca dhe imazhi on-line është garancia e suksesit për biznesin tuaj.

Web Apps

Responsive image

Ne ofrojmë zhvillim të softuerit me metodologjine Agile dhe shërbime të leasing-ut në IT. Ne dorëzojmë projekte të plota IT të bazuara në produkte të gatshme dhe sigurojmeë burime të kualifikuara për klientët anembanë Evropës. Jemi të specializuar ne teknologjtë open source, frameworke të ndryshëm, si dhe në teknologjite enterprise.

iOS & Android

Responsive image

Ne jemi një ekip fleksibël dhe me përvojë, veçanërisht në teknologjitë mobile. Ne lulëzojmë në marrjen e sfidave dhe shkojmë në gjatësi të mëdha për të kuptuar me të vërtetë nevojat e klientëve tanë dhe për të siguruar zgjidhje që janë të përshtatshme dhe të përsosura për ta. Kjo qasje na ka lejuar të formojmë partneritete të fuqishme me klientët të cilët vazhdojnë të vijnë tek ne.

Na kontaktoni

Lidhuni me ne

Rr Petro Nini Luarasi, Tiranë, Albania

+355 68 60 56257

info@veriflot.al

Oraret tona

Hëna - Shtuna: 9 me 21

Të djelën: 9 me 12